Učenci od 6. do 8. razreda so v ponedeljek, 10. 6. 2024, preživeli športni dan v Športnem parku Ruše, kjer so se preizkusili v različnih vodnih aktivnostih. Dan je bil poln zabave, smeha in športnega duha, saj so se učenci preizkušali v plavanju in igranju vodnih iger.

Dopoldne so učenci začeli s plavalnimi preizkušnjami, kjer so pokazali svoje plavalne veščine. Razdeljeni v skupine po razredih so tekmovali v različnih plavalnih disciplinah, kot so prosti slog, hrbtno plavanje in štafetno plavanje. Plavanje je bilo prilagojeno različnim stopnjam plavalnega znanja, tako da so se lahko vsi učenci aktivno udeležili in uživali v izzivih.

Po plavalnih tekmah je sledil odmor za malico, kjer so se učenci okrepčali in pripravili na nadaljnje aktivnosti. Sledile so raznolike vodne igre, ki so vključevale vodne štafete, skoke v vodo, igro lovljenja in vodni polo. Učenci so se med igrami zabavali in se medsebojno spodbujali, kar je še dodatno okrepilo skupinski duh.

Športni dan je bil odlična priložnost za učence, da so se sprostili, zabavali in preizkusili v novih veščinah. Obenem so se naučili pomena sodelovanja in medsebojnega spoštovanja.

Športni park Ruše je s svojo odlično infrastrukturo in prijaznim osebjem še enkrat dokazal, da je idealen kraj za takšne dogodke, ki učencem nudijo priložnost za rast in razvoj na različnih področjih.

(Skupno 208 obiskov, današnjih obiskov 1)