Spoštovani starši in bodoči/-a prvošolec/-ka!

Za vas in vaše otroke je vpis v šolo pomemben korak. Se ga že veselite?

1) PRVO SREČANJE

Prvo informativno srečanje staršev bodočih prvošolcev bo potekalo v četrtek, 25. januarja 2024, ob 17.00 v večnamenskem prostoru šole. Starši boste seznanjeni z osnovnimi informacijami o programu OŠ, programu dela v 1. razredu ter vpisu v 1. razred. Bodoči prvošolci se bodo medtem s svojimi bodočimi učiteljicami udeležili različnih zabavnih dejavnosti (s seboj naj prinesejo copate).

2) DAN ODPRTIH VRAT

Bodoče prvošolce vabimo, da se nam za eno šolsko uro pridružijo v prvem razredu. Dan odprtih vrat bo v četrtek, 1. februarja, in v petek, 2. februarja, ob 9.30. Obvezna oprema so copati. Učiteljice in prvošolčki se jih že zelo veselijo!

3) TERMINI ZA VPIS

Vpis v 1. razred bo potekal predvidoma med 13. in 15. februarjem 2024. Svoj termin za vpis boste prejeli po pošti vsi starši otrok, ki imajo stalno/začasno prebivališče v šolskem okolišu in so rojeni leta 2018. S seboj prinesite svoj osebni dokument in osebni dokument/rojstni list otroka (lahko samo na vpogled).

Na šolo lahko vpišete tudi otroka iz drugega šolskega okoliša. V tem primeru prosimo, da oddate vlogo najkasneje do 15. 2. 2024 oz. takoj, ko bo mogoče. Vlogo oddate osebno v svetovalni službi ali pošljete na naslov OŠ Slave Klavore Maribor, Svetovalna služba, Štrekljeva ulica 31, 2000 Maribor.

Za več informacij lahko kontaktirate svetovalno delavko Lucio Vračko (02 450 2006, lucia.vracko@solaklavora.si).   
(Skupno 1.813 obiskov, današnjih obiskov 1)