Spoštovani starši!

Razredniki so vam posredovali seznam delovnih zvezkov in drugih gradiv ter učnih pripomočkov oz. potrebščin za naslednje šolsko leto. Učbenike si vsi učenci brezplačno izposodijo v šoli in jih morajo ob koncu šolskega leta nepoškodovane vrniti.

V prvi triadi v letošnjem šolskem letu nakup izbranih delovnih zvezkov krije ministrstvo in jih učenci prejmejo prvi šolski dan v šoli. Nakup učnih pripomočkov oz. potrebščin pa opravite sami.

Starši učencev druge in tretje triade pa lahko nakup delovnih zvezkov in potrebščin opravite sami kjerkoli.  Zaradi trenutnih razmer pa smo se odločili, da vam posredujemo informacije o možnosti nakupa delovnih zvezkov in učnih pripomočkov tudi preko spleta.

Ena izmed možnosti je spletna stran Kopije nove, s katero uspešno sodelujemo že mnogo let. Spodnja povezava vas direktno pripelje do naročilnice za našo šolo:

https://www.kopija-nova.si/os?pmr=se&pmid=bmmckdv7v6e6

Do povezave lahko dostopate tudi, če v kateremkoli brskalniku vtipkate Kopija nova oz. obiščete njihovo spletno stran: www.kopija-nova.si in na tej strani izberete OŠ Slave Klavore in razred, ki ga vaš otrok obiskuje. Nato vnesete svoj elektronski naslov in potrdite izbiro s klikom na »Preverite seznam in naročite«.

Če naletite na težavo, jih lahko pokličete na številko 02/2345-100, kjer vam bodo prijazno pomagali.

Skrbnica učbeniškega sklada:
Damjana Matjašič


 

(Skupno 345 obiskov, današnjih obiskov 1)