Spoštovani starši.

Obveščamo vas, da imate s spremembo 135. člena ZOFVI-M kot davčni zavezanci možnost, da do največ 0,3 % dohodnine namenite za donacijo šolskim skladom. Delež dohodnine lahko podari vsak prebivalec Slovenije, ki prejema kakršen koli osebni prejemek. Podarjena dohodnina ne vpliva na višino vašega vračila ali doplačila dohodnine.

Na vas se tako obračamo s prošnjo, da del dohodnine (do 0,3%) namenite tudi Šolskemu skladu Osnovne šole Slave Klavore, brez kakršnegakoli stroška za vas. S sredstvi, ki jih bomo zbrali, bomo lahko učencem omogočili še bolj kakovostno izobraževanje. Sredstva bomo namenili za nadstandardne storitve in za pomoč učencem pri plačilu šol v naravi, strokovnih ekskurzij in podobno.

Del dohodnine lahko šolskemu skladu namenite na različne načine:

  • Preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki oddate obrazec »Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije (Doh-Don)«, v katerem pod davčno številko upravičenca navedete 38028654  in vpišete odstotek največ 0,3.
  • Izpolnite obrazec s svojimi podatki, ga natisnete in podpišete ter prinesete v tajništvo šole, ali ga vaš otrok odda učiteljici. V kolikor nimate možnosti obrazca natisniti, lahko zanj zaprosite v tajništvu šole.
  • Obrazec izpolnite in ga sami pošljete ali odnesete na pristojni finančni urad (Finančni urad Maribor, Titova cesta 10, 2502 Maribor).

Naši podatki:
Osnovna šola Slave Klavore Maribor
Štrekljeva ulica 31, 2000 Maribor
Davčna številka: 38028654

Šteje zadnja vloga, prispela do 31. decembra 2022, zato lahko odločitev tudi spremenite, če ste vlogo že oddali.

Iskrena zahvala vsem, ki ste že do sedaj prispevali sredstva v naš šolski sklad in hvala tudi že vnaprej za vse bodoče prispevke.

Predsednica UO šolskega sklada:
Sabina Gosnik 

Ravnatelj:                                 
Danijel Lilek

(Skupno 318 obiskov, današnjih obiskov 1)