Na atletskem stadionu Poljane je potekalo dvakrat prestavljeno Področno posamezno prvenstvo v atletiki za mlajše in starejše  učenke in učence. Naša mala ekipa 17. tekmovalcev je osvojila bogato bero medalj in še nekaj odličnih uvrstitev.

Področni prvaki so postali v kategoriji mlajših učenk Naida Hadžić v skoku v višino in Alton Bajrami v metu vorteksa. V kategoriji starejših učencev je v metu vortexa zmagal Engjell Sopa. Medalje so osvojili še Eva Kljajič v teku na 60 m – srebrna medalja (mlajše učenke), Val Mihalič Rader v teku na 60 m – srebrna medalja (starejši učenci) in Tian Kosec bronasto medaljo v skoku v višino.

Blizu zmagovalnega odra so tekmovanje končali Tino Godec (skok v daljino – 4. mesto), Amar Velić (tek 600m – 5. mesto) in Maj Godec (60 m – 6. mesto).

Glede na rezultate so si  udeležbo na državnem prvenstvu verjetno zagotovili kar štirje učenci (Alton Bajrami, Engjell Sopa, Eva Kljajič in Val Mihalič Rader)! V času te objave uradnih podatkov o udeležencih na državnem prvenstvu še ni.

Vsem učencem, ki so zastopali ime naše šole na tekmovanju, iskrene čestitke za izjemne rezultate in športno vedenje!!!

Slike s tekmovanja:

(Skupno 607 obiskov, današnjih obiskov 1)