Lep uspeh mladih igralcev namiznega tenisa

V dvorani Tabor je potekalo občinsko in področno prvenstvo v namiznem tenisu. Tekmovanja se je udeležilo 11 učencev naše šole.

V kategoriji učencev od 1. do 5. razreda je Matija Lipovnik izpadel v prvem krogu tekmovanja, Sergej Golob in Žan Zemljič sta izpadla v drugem tekmovalnem krogu (Žan je bil tesno poražen proti kasnejšemu zmagovalcu turnirja).

V polfinalu turnirja sta se med seboj pomerila Maj Matevž Kušter in Nerej Benedičič Vidovič. Zmagal je slednji, a žal moral v finalu priznati premoč nasprotnega igralca. Maj Matevž je osvojil bronasto medaljo, Nerej pa je okoli vratu prejel srebrno priznanje.

Kategorija učencev od 6. do 9. razreda je imela kar 69 nastopajočih igralcev. Naši starejši učenci so se v izjemno močni konkurenci, v kateri je bilo tudi mnogo  treniranih igralcev namiznega tenisa, odlično odrezali.

Nik Potočnik in Tai Kokol sta izpadla v drugem kolu, Maj Godec, Aljaž Ciringer in Matic Gosnik  v tretjem kolu tekmovanja (uvrstitev 8 do 16 mesto). V četrfinalu turnirja pa se je moral posloviti še Aljoša Ciringer, ki je tako osvojil mesto 5 do 8.

Vsi učenci so prikazali odlične in borbene igre in si zaslužijo vse pohvale!

Nekaj utrinkov s tekmovanja:

(Skupno 833 obiskov, današnjih obiskov 1)